Încă un Windows Phone misterios ajunge pe web, să fie Încă un Huawei?

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 693 ori
<b>Încă un Windows Phone misterios ajunge pe web, să fie Încă un Huawei?</b>Despre Huawei W1, acel Windows Phone destul de arătos și cu WP8 la bord s-a vorbit mult în ultima vreme, mai ales după ce a ajuns pe web sub formă de imagini. Ei bine, acum se pare că un nou terminal de acest gen își face apariția, tot în...

Despre Huawei W1, acel Windows Phone destul de arătos și cu WP8 la bord s-a vorbit mult în ultima vreme, mai ales după ce a ajuns pe web sub formă de imagini. Ei bine, acum se pare că un nou terminal de acest gen își face apariția, tot în imagini care din greșeală au scăpat pe WWW.

Nu știm dacă e vorba tot de un Huawei, dar zvonurile afirmă că e tot cazul unui model Windows Phone 8 al producătorului chinez. Designul acestui nou venit amintește destul de mult de cel al lui Huawei Ascend P1, cu diferența că are 3 butoane touch în partea frontală, ca orice model Windows Phone. Acestea sunt butoane Back, Menu și Search, iar în spatele acestui handset se afla și logo-ul Windows Phone. Camera din spate dispune de bliț LED și aici se opresc detaliile hardware despre telefon.

Încă un Windows Phone misterios ajunge pe web, să fie Încă un Huawei?

Observati carcasa plastificata și aspectul destul de... ieftin al acestui device, ceea ce nu mă duce cu gândul la vreun Nokia Lumia, sincer să fiu. Vă reamintesc că luni, pe 29 octombrie Microsoft are un eveniment Windows Phone 8, în cadrul căruia ar putea prezenta noi smartphone-uri cu acest OS la bord, poate și pe acel misterios Surface Phone, care apăruse în zvonuri si poate si terminalele Huawei cu WP8.

Încă un Windows Phone misterios ajunge pe web, să fie Încă un Huawei?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×