Samsung SM-G5108Q primește aprobarea autorităților din China, un nou midrange la orizont

519 ori
<b>Samsung SM-G5108Q primește aprobarea autorităților din China, un nou midrange la orizont</b>Autoritatea de certificare din China, TENAA a publicat profilul unui nou smartphone Samsung, modelul SM-G5108Q, care apăruse și pe site-ul WiFi Alliance. Terminalul a primit deja aprobarea TENAA, echivalentul FCC în China. &nbsp; Handsetul are dotări...

Autoritatea de certificare din China, TENAA a publicat profilul unui nou smartphone Samsung, modelul SM-G5108Q, care apăruse și pe site-ul WiFi Alliance. Terminalul a primit deja aprobarea TENAA, echivalentul FCC în China.

Handsetul are dotări midrange și nu iese în evidență în mod deosebit, fiind dotat cu un procesor quad core de 1.2 GHz, Android 4.4.4 KitKat și un display de 4.8 inch cu rezoluție de 540 x 960 pixeli. Samsung SM-G5108Q vine cu 8 GB memorie internă, 1 GB RAM, o cameră de 8 megapixeli în spate și una frontală de 5 MP. Telefonul măsoară 8 mm în grosime și cântărește 132.4 grame, iar carcasa sa pare fabricată din plastic.

Samsung SM-G5108Q

Dacă mă iau după specificații, acesta ar putea fi un selfie phone, deoarece camera frontală este peste restul dotarilor. Designul frontal amintește de un model din seria Galaxy S, de generație nouă, cu tot cu butonul Home trademark. Blitzul din spate pare unul destul de mare, dar mi se pare bizară amplasarea microfonului imediat lângă camera.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×