Samsung SM-J3109 primeşte certificarea FCC, ar putea fi modelul Galaxy J3

650 ori
<b>Samsung SM-J3109 primeşte certificarea FCC, ar putea fi modelul Galaxy J3</b>Un nou telefon Samsung a primit certificarea FCC &icirc;n ultimele zile şi e vorba aici despre Samsung SM-J3109. El a trecut de testele FCC pe 30 octombrie şi ar putea fi lansat comercial sub numele de Samsung Galaxy J3. &nbsp; E interesant de remarcat...

Un nou telefon Samsung a primit certificarea FCC în ultimele zile şi e vorba aici despre Samsung SM-J3109. El a trecut de testele FCC pe 30 octombrie şi ar putea fi lansat comercial sub numele de Samsung Galaxy J3.

E interesant de remarcat că Samsung Galaxy J2 debuta în septembrie, cu un design ce amintea de cel al lui Galaxy S5 puţin şi cu dotări modeste. Noul venit a primit certificarea pentru utilizarea în reţele TD-LTE şi WCDMA, dar a trecut şi testele pentru Bluetooth, WiFi şi NFC. Acest model vine cu Android 5.1.1, un procesor quad core Snapdragon 410 la 1.2 GHz şi ecran de 5 inch cu rezoluţie 720p.

În faţă se afla o cameră selfie de 5 MP, iar în spate camera principală, cu rezoluţie de 8 megapixeli. În cele din urmă, acelaşi presupus Galaxy J3 aduce şi 8 GB stocare şi 1 GB RAM, iar el ar putea sosi doar pe piaţa chineză pentru început. Bănuiesc că bateria va fi mai generoasă decât unitatea de 2000 mAh de pe Galaxy J2.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×