Samsung SM-G888 primește certificarea în Coreea; ar putea fi acel smartphone pliabil Galaxy X pregătit pentru 2018

10.206 ori
<b>Samsung SM-G888 primește certificarea în Coreea; ar putea fi acel smartphone pliabil Galaxy X pregătit pentru 2018</b>Coincidență sau nu, fix în ziua lansării lui iPhone X cei de la Samsung au avut un anunț important de făcut. Aflam în acel moment că sud-coreenii vor prezenta anul viitor un prim smartphone pliabil, terminal care până în acest moment și-a făcut apariția

Fix în ziua lansării lui iPhone X cei de la Samsung au făcut un anunț inedit, acela că în 2018 va sosi pe piață un prim smartphone pliabil, model care până acum a fost menționat sub numele de Galaxy X. Apar în continuare dovezi cu privire la existența acestui dispozitiv, chiar astăzi fiind publicată certificarea produsului din partea agenției NRRA (Korean National Radio Research Agency) din Coreea de Sud.

Galaxy X

Aici smartphone-ul poartă numele de cod SM-G888, denumire care nu se se potrivește cu nici un alt model din seriile actuale ale sud-coreenilor. Asta poate înseamna că terminalul va fi unul complet nou și ținând cont de declarațiile CEO-ului, ne așteptăm să fie chiar acel smartphone pliabil.

Din păcate alte detalii despre acest produs nu sunt menționate în certificarea de față, cu excepția faptului că avem parte de conectivitate 4G LTE. Trebuie să ne așteptăm la dotări high-end și probabil la o lansare limitată a handset-ului, poate ceva similar cu situația lui Galaxy Round care a fost produs doar în câteva mii de unități și apoi uitat rapid de către toată lumea..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×