CEO-ul Samsung confirmă lansarea unui smartphone cu display pliabil pentru 2018

1.838 ori
<b>CEO-ul Samsung confirmă lansarea unui smartphone cu display pliabil pentru 2018</b>O inedită veste sosește astăzi din partea Samsung, chiar în ziua în care Apple se pregătește pentru lansarea noilor modele iPhone și a variantei aniversare. Chiar CEO-ul companiei sud-coreene afirmă că anul viitor va fi lansat pe piață un smartphone cu

În ziua în care americanii de la Apple se pregătesc pentru marea lansarea a iPhone-ului aniversar și a celorlalte două modele adiacente, Samsung face un anunț inedit - unul la care nu ne așteptam cu siguranță. Chiar CEO-ul companiei Koh Dong-jin dezvăluie că anul viitor va debuta pe piață un smartphone cu display pliabil, acestea fiind planurile sud-coreenilor pentru viitorul apropiat.

Dezvăluirea de față ce are loc fix în ziua în care debutează noul iPhone nu este întâmplătoare, Samsung dorind să mai distragă publicul de la tabăra rivalior prin această promisiune a unui telefon cu display pliabil. Încă nu este clar cum se va prezenta acest dispozitiv în materie de design, dar eventualele brevete pe care sud-coreenii le vor primi ne vor oferi o idee asupra acestui aspect.

 Avem în plan adoptarea unui display pliabil în roadmap-ul nostru. Vom lansa un asemenea device plabil atunci când vom fi complet pregătiți și asta se va întâmpla anul viitor.

Mai sus aveți declarația oficială a CEO-ului Samsung și observați că se face referire la un device pliabil similar cele concept pe care Lenovo le-a prezentat anterior. Ca o presupunere proprie, mă aștept să vedem produsul prezentat prin vara anului viitor sau chiar toamnă în cel mai rău caz. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×