Samsung Z4 e acum oficial, drept cel mai nou smartphone cu Tizen OS

5.993 ori
<b>Samsung Z4 e acum oficial, drept cel mai nou smartphone cu Tizen OS</b>Sud-coreenii de la Samsung nu renunță la smartphone-urile cu Tizen OS, sistem de operare ce se regăsește pe noul handset numit Samsung Z4. Acesta este un low-end veritabil care oferă 1 GB memorie RAM, un display de 4.5 inch cu rezoluție modestă și

Samsung a confirmat azi existenţa unui nou telefon cu Tizen OS, cunoscut sub numele de Samsung Z4. Terminalul va debuta în India în această lună şi este destinat pieţelor emergente. Dotările sunt mai degrabă entry level.

Samsung Z4

Acest telefon primea certificarea FCC în luna martie, atunci când aflam că vine cu Tizen OS şi baterie de 2050 mAh. Apărea sub numele de cod SM-Z400 şi descopeream că e un model dual SIM cu Tizen OS 3.0 pe atunci. La final de aprilie apărea şi ideea că va avea blitz frontal şi a apărut pe web manualul său de utilizare. Designul aduce puţin cu Galaxy S2, iar dotările le aflaţi mai jos.

Nou venitul adoptă un display de 4.5 inch, cu rezoluţie de 480 x 800 pixeli, vine cu procesor quad core de 1.5 GHz, 1 GB RAM şi cameră de 5 MP în spate. Camera frontală are aceeaşi rezoluţie şi vine cu blitz LED, iar la bord mai găsim o baterie de 2050 mAh, Bluetooth 4.0 şi LTE. Samsung Z4 ar trebui să coste în jur de 100 de dolari, dacă nu chiar şi mai puţin.

Şansele sunt minuscule să îl vedem şi în Europa sau SUA. Terminalul va fi disponibil pe negru, auriu sau argintiu pe pieţele emergente şi vine cu două sloturi SIM şi talie de 10.3 mm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×