Mobilefun.co.uk începe comercializarea de huse Olixar pentru Pixel 2 și Pixel 2 XL; jack-ul audio lipsește!

1.028 ori
<b>Mobilefun.co.uk începe comercializarea de huse Olixar pentru Pixel 2 și Pixel 2 XL; jack-ul audio lipsește!</b>Nu au trecut nici 24 ore de la apariția unor huse destinate lui Pixel 2 / Pixel 2 XL și avem o nouă știre referitoare la asemenea accesorii ce au fost puse în vânzare de către retailerul britanic MobileFun.co.uk. Este vorba despre huse marca Olixar

Doar ieri ce am văzut o serie de huse destinate lui Google Pixel 2 / Pixel 2 XL și iată că astăzi noi asemenea accesorii ajung online, de această dată la vânzare în oferta retailerului britanic mobilefun.co.uk. Magazinul listează 4 carcase Olixar FlexiShield pentru cele două noi smartphone-uri și după cum vedeți la nivel de look aceste accesorii sunt identice, diferența fiind reprezentată de către variantele de culoare.

Carcasa Pixel 2

Modelul transparent este listat la un preț de 8.99 dolari, iar celelalte 3 modele costă 5.99 doalri fiecare. O veste nu tocmai bună pe care MobileFun o dezvăluie este aceea că niciunul dintre aceste accesorii nu oferă un decupaj pentru jack-ul audio 3.5 mm - semn că și Google renunță la acest element atât de popular.

Carcasa Pixel 2

La bază s-ar afla portul USB Type-C alături de difuzorul audio, în vreme ce pe spate avem o singură cameră foto însoțită de bliț LED, iar mai jos scanner-ul de amprente. De această dată zona din sticlă își reduce acoperirea comparat cu prima generație Pixel și vedem că display-ul va fi unul de tip 18:8 precum avem pe LG G6. 

Carcasa Pixel 2

Pe lista de dotări ale noilor terminale Pixel vom găsi procesorul Snapdragon 835, 4 sau 6 GB de RAM și sistemul de operare Android O preinstalat din fabrică. Carcasele vor fi realizate din metal și este de așteptat ca prețurile de comercializare să nu fie tocmai prietenoase cu bugetul consumatorilor. Lansarea ar trebui să fie programată pentru luna septembrie sau octombrie a acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×