Samsung Soul b si Samsung D780, telefoane candybar disponibile acum in Romania!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.875 ori
<b>Samsung Soul b si Samsung D780, telefoane candybar disponibile acum in Romania!</b>Daca sunteti fani ai formatului candybar, telefoanele Samsung Soul b si Samsung D780 va vor incanta, mai ales acum ca ele sunt disponibile in&nbsp; Romania prin Hat Group Co. Romania. Samsung Soul b este urmasul lui Soul si este cunoscut si ca U800 Soul...

Daca sunteti fani ai formatului candybar, telefoanele Samsung Soul b si Samsung D780 va vor incanta, mai ales acum ca ele sunt disponibile in  Romania prin Hat Group Co. Romania.

Samsung Soul b este urmasul lui Soul si este cunoscut si ca U800 Soul b. Terminalul masoara doar 111 x 46.9 x 9.9 mm si cantareste 89.2 grame, etaland un look foarte slim, intr-un invelis metalic. Soul b soseste cu o camera de 3 megapixeli cu blitz si suport pentru inregistrare video, o camera secundara CIF pentru videoconvorbiri si un display color TFT LCD de 2 inchi, cu o rezolutie de 240 x 320 pixeli.

Lista de "bunatati" ale succesorului lui Soul nu se termina aici, de vreme ce handsetul mai soseste si cu un Office document viewer, conectivitate HSDPA (7.2 Mbps), Bluetooth si USB 2.0, o memorie interna de 1 GB plus slot pentru extensii aditionale ale spatiului de stocare. In ce priveste playbackul audio, noul Samsung sta foarte bine, incluzand radio FM cu RDS si suportand formatele MP3, AMR, AAC, AAC+, e-AAC+ si WMA.

Samsung D870

Celalalt model nou Samsung este D870, un dual sim candybar cu un design compact si un display color TFT de 2.1 inchi. Camera sa de 2 megapixeli suporta un zoom digital de 4x si inregistrare video, in vreme ce playerul audio si radio-ul FM completeaza lista functiilor multimedia. Printre specificatiile lui Samsung D870 se numara Bluetooth cu A2DP, USB 2.0 Full Speed si suportul pentru carduri de memorie.

Retineti faptul ca singurele terminale mobile originale Samsung din Romania sunt cele cu holograma HAT pe telefon si baterie si cu autocolant galben pe cutie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×