Telefonul 3G Vertu Signature S Design, aprobat de FCC

4.072 ori
<b>Telefonul 3G Vertu Signature S Design, aprobat de FCC</b>Cel mai nou telefon din gama Vertu tocmai a fost aprobat de catre FCC, terminalul Signature S fiind un handset cu suport 3G, destinat sa ofere si tehnologie de top, acolo unde pana acum doar lookul conta. Divizia de lux a celor de la Nokia, Vertu a creat...

Cel mai nou telefon din gama Vertu tocmai a fost aprobat de catre FCC, terminalul Signature S fiind un handset cu suport 3G, destinat sa ofere si tehnologie de top, acolo unde pana acum doar lookul conta.

Divizia de lux a celor de la Nokia, Vertu a creat acest nou model Signature schimband designul precedentelor terminale din serie si adoptand un look slim si atractiv. Noul handset soseste cu suport pentru conectivitate quadband EDGE, HSDPA (in benzi de 850 si 2100 MHz) si WiFi, o premiera pentru un terminal branduit Vertu.

Ne asteptam ca noul model Signature sa fie destul de scump, iar suportul WiFi indica faptul ca vom vedea si un browser de calitate pe acest telefon, care sa permita o experienta de navigare web deosebita cu ajutorul display-ului OLED. Se pare ca handsetul a fost dezvaluit publicului si pe site-ul oficial Vertu, astfel ca ati face bine sa vindeti cateva masini de lux pentru a va permite acest terminal exclusivist.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×