RIM pregateste lansarea primului telefon BlackBerry cu clapeta

1.500 ori

Desi RIM este ultima companie de la care ne asteptam sa vedem un telefon cu clapeta, iata ca imposibilul s-a produs si il putem admira pe BlackBerry Pearl Flip 8820 sau KickStart in imaginea urmatoare: Telefonul este unul de nivel mediu si ofera...

Desi RIM este ultima companie de la care ne asteptam sa vedem un telefon cu clapeta, iata ca imposibilul s-a produs si il putem admira pe BlackBerry Pearl Flip 8820 sau KickStart in imaginea urmatoare:

BlackBerry cu clapeta este pe drum

Telefonul este unul de nivel mediu si ofera conectivitate EDGE, WiFi (b/g), Bluetooth 2.0, iar pe lista sa de specificatii isi gasesc loc si o tastatura QWERTY SureType si un display intern QVGA de mari dimensiuni. In plus, handsetul va sosi, in mod previzibil cu un display secundar extern (LCD), care va permite vizualizarea textului email-urilor, mesajelor si a identitatii apelantilor.

Noul BlackBerry va sosi cu suport pentru apelare vocala, sonerii MP3, Microsoft Word, Excel si Powerpoint (veti edita fisiere pe handset) si BlackBerry Media Sync. Dezavantajele primului terminal RIM cu clapeta sunt camera de 2 megapixeli, lipsa conectivitatii 3G si a lui a/GPS, in vreme ce pentru stocare s-a ales varianta slotului pentru carduri microSD/SDHC, in locul unei memorii interne de mare volum.

Pearl Flip 8820 va sosi cu o baterie care ofera 4 ore de convorbire telefonica si 14 zile de standby, la un pret inca neanuntat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×