Samsung SPH M4650, smartphone-ul multi-touch ideal

1.844 ori
<b>Samsung SPH M4650, smartphone-ul multi-touch ideal</b>Samsung tocmai a anuntat un smartphone bazat pe sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional, modelul SPH4650 Multi-Touch, dupa cum este cunoscut in Coreea. Desi nu suporta sistemul multi-touch popularizat de iPhone, Samsung SPH-4650 are o interfata...

Samsung tocmai a anuntat un smartphone bazat pe sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional, modelul SPH4650 Multi-Touch, dupa cum este cunoscut in Coreea.

Desi nu suporta sistemul multi-touch popularizat de iPhone, Samsung SPH-4650 are o interfata de tip touch care se pliaza perfect pe sistemul de operare ales. Acest Samsung suporta si feedback haptic la atingere, telefonul oferind utilizatorului sau o usoara senzatie de vibratie atunci cand un icon sau ecranul sunt apasate cu degetul. Acest feature va fi de mare ajutor, de vreme ce telefonul nu include un keypad numeric si tot text inputul si formarea numerelor de telefon se fac prin intermediul displayului.

Pe langa interfata touch oferita de windows Mobile 6, Samsung SPH4650 soseste dotat cu un procesor destul de rapid - Marvel PXA300 la 624MHz, dar si cu un display cu diagonala de 2.8 inch. Evident, un telefon asiatic fara suport pentru servicii de televiziune mobila nu isi onoreaza provenienta, iar noul Samsung nu face exceptie, cu al sau suport T-DMB. Avem de-a face cu un terminal superdotat care costa nu mai putin de 550 de dolari, un record pentru publicul asiatic, dar nu si pentru posesorii unui iPhone care doresc mai mult.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×