Detalii despre handsetul Vodafone v1520

1.812 ori
<b>Detalii despre handsetul Vodafone v1520</b>Oare este doar o parere sau telefonul din imaginea urmatoare seamana izbitor de mult cu ASUS P550, un handset dotat cu Windows Mobile, care a trecut testele FCC cu cateva luni in urma? Specificatiile tehnice listate de Vodafone pe site-ul sau in cazul...

Oare este doar o parere sau telefonul din imaginea urmatoare seamana izbitor de mult cu ASUS P550, un handset dotat cu Windows Mobile, care a trecut testele FCC cu cateva luni in urma?

Specificatiile tehnice listate de Vodafone pe site-ul sau in cazul acestui terminal care va fi lansat in curand se potrivesc cu cele puse la dispozitie de FCC, deci putem presupune ca acesta chiar ASUS-ul mentionat anterior. Se pare ca Vodafone va brandui acest terminal, schimbandu-i numele in v1520, dar punctul forte al handsetul nu va fi logo-ul din partea sa superioara, ci cele 12 ore de convorbire pe care le ofera utilizatorului.

Terminalul include un display de 3.5 inch, iar restul detaliilor despre v1520 sunt destul de sumare, in conditiile in care nu se cunosc inca data de lansare sau un pret al acestui handset. Stim doar ca acest PDA touchscreen se va adresa clientilor de tip business si va mai include o camera de 2 megapixeli, slot pentru carduri microSD, Bluetooth, GPS si suport pentru Wi-Fi. Site-ul Vodafone anunta faptul ca telefonul va sosi impreuna cu un car kit handsfree Bluetooth, in cadrul ofertei Vodafone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×