Samsung "Style Report", un telefon cu clapeta cu nume neinspirat

1.686 ori
<b>Samsung "Style Report", un telefon cu clapeta cu nume neinspirat</b>Oare cum de a decis Samsung sa-si boteze noul handset "Style Report"? Sa fi fost vorba de o mutare inedita de marketing, sau vrea compania sa obtina titlul de "cel mai prost ales nume pentru un telefon mobil"? Trecand peste acest handicap, handsetul este...

Oare cum de a decis Samsung sa-si boteze noul handset "Style Report"? Sa fi fost vorba de o mutare inedita de marketing, sau vrea compania sa obtina titlul de "cel mai prost ales nume pentru un telefon mobil"?

Trecand peste acest handicap, handsetul este chiar decent, amintind vag de un RAZR 2. Printre dotarile sale se numara un display principal, dar si unul secundar touchscreen de 2.2 inchi, care va fi folosit pentru a opera cu media playerul, photo viewerul si T-DMB tunerul telefonului. Printre specificatiile lui Style Report se mai numara Bluetooth, o camera de 3 megapixeli si suport GSM/HSDPA global.

Deocamdata nu veti gasi acest handset in alta parte decat in Coreea de Sud, unde va fi disponibil la un pret cuprins intre 505 si 589 dolari. Avand in vedere tara in care este oferit telefonul, publicul ar putea trece cu usurinta peste numele neinspirat al terminalului, care sincer, suna ca o traducere proasta a unui nume mult mai "cool".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×