Motorola ZN5 proaspat scos din cutie

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.600 ori
<b>Motorola ZN5 proaspat scos din cutie</b>Daca va mai amintiti, telefonul Motorola ZN5 cu camera de 5 megapixeli trebuia sa isi faca aparitia luna trecuta, astfel ca e normal ca unele unitati sa fi scapat deja pe mana fanilor. Unul dintre norocosi a realizat un clip video in care prezinta...

Daca va mai amintiti, telefonul Motorola ZN5 cu camera de 5 megapixeli trebuia sa isi faca aparitia luna trecuta, astfel ca e normal ca unele unitati sa fi scapat deja pe mana fanilor. Unul dintre norocosi a realizat un clip video in care prezinta telefonul proaspat scos din cutie:

Trebuie sa mentionam ca ambalajul nu ne impresioneaza deloc, avand in vedere ca inauntru se afla un telefon la care Motorola si Kodak au lucrat din greu. ZN5 soseste cu o camera de 5 megapixeli acoperita, la care si-a adus aportul Kodak, plus WiFi, Bluetooth, protectie pentru ecran si slot pentru carduri microSD. Din pacate va fi nevoie sa scoateti bateria pentru a introduce un card de memorie.

Revenind la cutia telefonului, ea include numeroase cabluri, fie ca vorbim de adaptoare pentru prize, cablu A/V sau cablu USB, dar si un set de casti (cu telecomanda), manualul si un CD cu aplicatii utile. Handsetul dispune de TV out, blitz Xenon, o carcasa metalica si tastatura Modeshift pe care o detestam atat de mult. Aceasta va "aprinde" diferite iconuri sub taste, in functie de modul in care opereaza telefonul, dar, conform utilizatorului care a realizat clipul de mai sus, tastele sunt mai usor de apasat decat la ultimul ROKR.

In cele din urma aflam ca partea inferioara a terminalului este cauciucata, pentru a micsora daunele provocate de scaparea sa si asteptam acum si o recenzie completa a lui Motorola ZN5.

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×