Motorola ZN5 proaspat scos din cutie

1.629 ori
<b>Motorola ZN5 proaspat scos din cutie</b>Daca va mai amintiti, telefonul Motorola ZN5 cu camera de 5 megapixeli trebuia sa isi faca aparitia luna trecuta, astfel ca e normal ca unele unitati sa fi scapat deja pe mana fanilor. Unul dintre norocosi a realizat un clip video in care prezinta...

Daca va mai amintiti, telefonul Motorola ZN5 cu camera de 5 megapixeli trebuia sa isi faca aparitia luna trecuta, astfel ca e normal ca unele unitati sa fi scapat deja pe mana fanilor. Unul dintre norocosi a realizat un clip video in care prezinta telefonul proaspat scos din cutie:

Trebuie sa mentionam ca ambalajul nu ne impresioneaza deloc, avand in vedere ca inauntru se afla un telefon la care Motorola si Kodak au lucrat din greu. ZN5 soseste cu o camera de 5 megapixeli acoperita, la care si-a adus aportul Kodak, plus WiFi, Bluetooth, protectie pentru ecran si slot pentru carduri microSD. Din pacate va fi nevoie sa scoateti bateria pentru a introduce un card de memorie.

Revenind la cutia telefonului, ea include numeroase cabluri, fie ca vorbim de adaptoare pentru prize, cablu A/V sau cablu USB, dar si un set de casti (cu telecomanda), manualul si un CD cu aplicatii utile. Handsetul dispune de TV out, blitz Xenon, o carcasa metalica si tastatura Modeshift pe care o detestam atat de mult. Aceasta va "aprinde" diferite iconuri sub taste, in functie de modul in care opereaza telefonul, dar, conform utilizatorului care a realizat clipul de mai sus, tastele sunt mai usor de apasat decat la ultimul ROKR.

In cele din urma aflam ca partea inferioara a terminalului este cauciucata, pentru a micsora daunele provocate de scaparea sa si asteptam acum si o recenzie completa a lui Motorola ZN5.

Clip:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×