Samsung Sway soseste prin Verizon

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.331 ori
<b>Samsung Sway soseste prin Verizon</b>Verizon a "adoptat" inca un slider mid-range branduit Samsung, ce poarta numele de Sway sau U650. Suportand conectivitate CDMA, noul Samsung nu va "ucide" vreun iPhone, dar va tenta clientii aflati in cautarea unui handset de nivel mediu. Sway este un...

Verizon a "adoptat" inca un slider mid-range branduit Samsung, ce poarta numele de Sway sau U650. Suportand conectivitate CDMA, noul Samsung nu va "ucide" vreun iPhone, dar va tenta clientii aflati in cautarea unui handset de nivel mediu.

Sway este un slider dotat cu display QVGA de 240 x 320 pixeli, o camera de 2 megapixeli, Bluetooth, Mobile Web 2.0, un player muzical/video si suport microSDHC pentru carduri de memorie de pana la 8GB. Samsung nu si-a dotat acest telefon argintiu si cu suport EV-DO, care ar fi fost un mare atuu fata de alte terminale similare.

Handsetul va fi disponibil prin Verizon din data de 6 octombrie la pretul de 119.99 dolari, impreuna cu un abonament pe 2 ani, sau 239.99 dolari, fara obligatii. Telefonul arata destul de bine, lookul sau metalic si argintiu tentand cu siguranta numeroase domnisoare, in vreme ce interfata este destul de user friendly pentru a completa perfect serviciile oferite de Verizon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×