Samsung T929 Memoir, intr-o recenzie detaliata (Video)

1.899 ori

Samsung T929 Memoir este primul telefon cu camera de 8 megapixeli disponibil prin T-Mobile USA si un cameraphone foarte performant si promitator. Daca se ridica el la asteptarile americanilor aflam prin intermediul recenziei video de mai jos: Aceasta...

Samsung T929 Memoir este primul telefon cu camera de 8 megapixeli disponibil prin T-Mobile USA si un cameraphone foarte performant si promitator. Daca se ridica el la asteptarile americanilor aflam prin intermediul recenziei video de mai jos:

Aceasta recenzie video in 3 parti prezinta noul Memoir, al carui design aminteste de Samsung Pixon, in special datorita ecranului touch wide si a interfatei TouchWiz. Atuul principal al telefonului este evident camera sa de 8 megapixeli, care suporta inregistrare video si vine cu autofocus, detectare a zambetului, blitz Xenon, zoom digital, functie multi shot si self timer.

Bateria handsetului rezista pana la 5.5 ore in mod convorbire, iar ecranul sau este un touchscreen TFT de 240 x 400 pixeli, in vreme ce lista de specificatii a lui Memoir mai include si suport Bluetooth 2.0, memorie interna de 100 MB, slot microSD/microSDHC, A-GPS si un set de widgeturi customizabile.

Sursa: Dailymobile.se

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×