Samsung trollează iarăşi Apple cu reclamele "Ingenius", care promovează Galaxy S9 în detrimentul lui iPhone (Video)

2.461 ori
<b>Samsung trollează iarăşi Apple cu reclamele "Ingenius", care promovează Galaxy S9 în detrimentul lui iPhone (Video)</b>Poate că duelul Apple-Samsung din instanță s-a terminat, dar șicanele dintre cele două companii continuă în zona de marketing acolo unde sud-coreenii atacă primii printr-o nouă reclamă. Aceasta este asociată smartphone-ului Samsung Galaxy S9

Nu putea să mai treacă un semestru fără ca Samsung să vină cu o serie nouă de reclame ironice la adresa Apple. Ele poartă numele de "Ingenius" şi fac aluzie la neajunsurile unui iPhone 8 sau iPhone X faţă de Galaxy S9.

Totul porneşte de la faptul că un angajat de Apple Store are titlul oficial de "Apple Genius", lucru des ironizat de toată lumea, chiar şi de fanii Apple. Opusul? "Ingenius-ul" de la Samsung, care e plictisit şi e pus în dificultate când i se arată defectele unui iPhone. Un băiat cu păr în coada lungă şi un aer de șaman indian încearcă să convingă clienţii să cumpere un iPhone sau accesoriile sale.

Întrebat de "încărcătorul rapid", angajatul îi spune clientei că trebuie să cumpere un adaptor special şi apoi încărcătorul special, separat de telefon. Asta spre deosebire de Galaxy S9, care vine cu încărcător rapid la pachet. Apoi e şi problema de viteză de download, iar în alt clip aflăm că iPhone X nu are cele mai mari viteze de download, ci doar superioare faţă de iPhone 8 şi atât. Galaxy S9 l-ar bate la acest capitol.

Vedem şi clipul "Dongle", în care un client nemulţumit află că nu poate încărca un iPhone X sau iPhone 8 în vreme ce asculta muzică la căştile clasice cu conector de 3.5 mm, decât dacă ia un dongle. Iar dacă vrea şi căşti normale conectate la telefon şi încărcare are nevoie de un "dublu dongle", care... sună porcos. În alt clip e vorba despre cameră, care e sub Galaxy S9 în testele DxOMark, dar angajatul Apple crede mai mult în "inima sa”, decât în scoruri de teste.

Are rost să vă mai spunem că e nevoie de vreo 3 ore să încarci un iPhone 8 Plus? Doar cu asta şi am justifica toate ironiile acestor clipuri... Din ce văd Samsung mizează mai mult pe accesorii şi lipsa lor din pachetul de iPhone când ia în tărbaca Apple, decât pe aspecte precum performanţă, unde S9 e cam fript de iPhone X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×