Samsung oprește suportul software pentru modelele Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge

3.207 ori
<b>Samsung oprește suportul software pentru modelele Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge</b>Chiar la începutul lunii aprilie cei de la Samsung au luat decizia de a sista orice fel de actualizare software pentru smartphone-urile Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge, asta în ciuda informațiilor ce sugereau că aveam să vedem chiar Oreo adus

Începutul lunii aprilie aduce modificări și asupra listei de terminale Samsung care primesc actualizări software de securitate, astfel că de astăzi modelele Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge nu se vor mai bucura de suport software.

Galaxy S6

Aceste handset-uri au împlinit de curând 3 ani de la debut și ca de fiecare dată producătorul sud-coreean promite update-uri software majore timp de 2 ani și doar actualizări de securitate în cel de-al 3-lea an. Cam așa se întâmplă și în cazul duo-ului S6 și S6 Edge, telefoane care vor rămâne la Android Nougat cu toate că au existat ceva leak-uri care indicau o eventuală actualizare la Oreo.

Nu va mai fi vorba despre așa ceva și descoperim că singurele modele din seria Galaxy S6 ce se vor mai bucura de actualizări de securitate vor fi S6 Active și S6 Edge+.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×