Samsung UFO SCH W300, sliderul conectat la 7.2 Mbps

1.714 ori
<b>Samsung UFO SCH W300, sliderul conectat la 7.2 Mbps</b>Acest telefon HSDPA tocmai a fost lansat in Coreea, iar atuul sau principal este suportul pentru download de date la o superviteza de 7.2Mbps. Operatorii coreeni de telefonie mobila planuiesc sa inceapa folosirea retelelor HSDPA de 7.2Mbps in curand, dar...

Acest telefon HSDPA tocmai a fost lansat in Coreea, iar atuul sau principal este suportul pentru download de date la o superviteza de 7.2Mbps.

Operatorii coreeni de telefonie mobila planuiesc sa inceapa folosirea retelelor HSDPA de 7.2Mbps in curand, dar se limiteaza deocamdata la o serie de teste, inainte de a trece la o utilizare a conexiunilor la nivel national. Telefonul Samsung SCH W300 UFO va fi folosit in cadrul acestor teste, iar terminalul, in afara de rata sa de transfer, este un handset tipic, cu o grosime de doar 12.9 mm. Acest slider face parte din seria Ultra Edition II si este dotat cu o camera de 2 megapixeli.

De asemenea terminalul este dotat cu un display QVGA de 2 inch, la o rezolutie de 240x320 pixeli, incluzand si un media player cu suport pentru fisierele media in format MPEG4/H.263/MP3/AAC/WMA. UFO ofera utilizatorilor sai suport pentru Bluetooth si un slot pentru carduri microSD, iar telefonul costa 636 de dolari la magazinele din Coreea. Handsetul va fi disponibil in variante de culoare argintie si negru perlat initial, versiuni de culoare violet si albastru safir urmand sa fie lansate ulterior.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×