Mitsubishi anunta lansarea unui nou telefon

Autor:  | Publicat în:  Mitsubishi 1.547 ori
<b>Mitsubishi anunta lansarea unui nou telefon</b>Mitsubishi a anuntat astazi lansarea unui nou telefon mobil de tip slider, modelul D704i, disponibil prin intermediul providerului NTT DoCoMo. Mitsubishi D704i are pe lista de feature-uri un display LCD QVGA de 2.4 inch, o camera de 1.3 megapixeli, o...

Mitsubishi a anuntat astazi lansarea unui nou telefon mobil de tip slider, modelul D704i, disponibil prin intermediul providerului NTT DoCoMo.

Mitsubishi D704i are pe lista de feature-uri un display LCD QVGA de 2.4 inch, o camera de 1.3 megapixeli, o camera secundara de 1.3 megapixeli si un slot pentru carduri microSD. Terminalul soseste impreuna cu un music player integrat, care suporta formaturile audio MP3 si WMA, iar telefonul ofera si suport pentru serviciul “Napster To Go”. D704i masoara 99mm x 49mm x 18.6mm si cantareste 111 grame.

Modelul distribuit prin intermediul NTT DoCoMo va fi disponibil in aceasta luna in 4 variante de culoare: rosu, alb, maro si roz. Designul handsetului aminteste de un telefon cu pronuntate functii muzicale, un eventual rival al terminalelor din seria Walkman, produse de Sony Ericsson. Desi nu credem ca vom vedea vreodata telefonul poposind in Europa, speram totusi sa vedem acest handset pus in vanzare si pe teritoriul tarii noastre, eventual sub un alt branding.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×