Seriale ca "Heroes" sau "The Office" curand pe telefonul mobil

1.436 ori
<b>Seriale ca "Heroes" sau "The Office" curand pe telefonul mobil</b>Marele post de televiziune NBC a incheiat un parteneriat cu MobiTV pentru a oferi utilizatorilor de telefoane mobile serialele celebre, care fac atat de multa audienta in SUA. Stim cu totii cat de populare sunt acum "The Office", "Lost" sau "Heroes", iar...

Marele post de televiziune NBC a incheiat un parteneriat cu MobiTV pentru a oferi utilizatorilor de telefoane mobile serialele celebre, care fac atat de multa audienta in SUA.

Stim cu totii cat de populare sunt acum "The Office", "Lost" sau "Heroes", iar acestea vor disponibile la 24 de ore dupa ce fiecare episod a fost televizat. Utilizatorii se vor bucura de streaming pentru serialele preferate la pretul de doar 1.99 dolari. Banuim ca aceasta taxa acceptabila se refera la pretul fiecarui episod si nu la un abonament complet.

Nici NBC, nici MobiTV nu au anuntat vreo retea care sa le ofere serviciile, dar acestea vor fi disponibile de la jumatatea acestui an. Deocamdata este vorba strict despre streaming, dar astfel utilizatorii nu isi vor putea salva episoadele preferate pentru a le revedea. Unele handseturi vor suporta totusi o functie de pauza, iar la capitolul calitate evident ca nu ne asteptam la o vizionare similara cu cea a unui televizor standard. MobiTV a declarat totusi ca diferenta de calitate nu va fi perceputa pe terminalele cu ecrane mici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×