Samsung obligă iFixit să scoată de pe internet disecţia lui Galaxy Fold

3.898 ori
<b>Samsung obligă iFixit să scoată de pe internet disecţia lui Galaxy Fold</b>Se pare că suntem în săptămâna materialelor retrase sau modificate. După ce DxOMark a făcut o modificare de notă la analiza unui telefon LG, acum e momentul ca iFixit să scoată un material de pe site. La presiunea Samsung

Se pare că suntem în săptămâna materialelor retrase sau modificate. După ce DxOMark a făcut o modificare de notă la analiza unui telefon LG, acum e momentul ca iFixit să scoată un material de pe site. La presiunea Samsung, celebra sursă de disecţii de telefoane a scos de pe internet teardown-ul lui Samsung Galaxy Fold.

Scriam cu câteva zile în urmă despre analiza celor de la iFixit şi toate golurile găsite pe Galaxy Fold, acolo unde putea intra mizerie şi să provoace probleme. Am aflat şi că terminalul a primit nota 2 din 10 pentru uşurinţa de reparare şi că are baterii lipite cu destul de mult adeziv, iar spatele din sticlă îngreunează reparaţiile.

iFixit afirmă că a fost presată să scoată materialul pentru că Samsung a descoperit cine i-a furnizat telefonul. Furnizorul a cerut de fapt să fie scos articolul, avand la rândul său presiunea sud coreenilor.. Reprezentanţii respectivului site spun că au şters disecţia "din respect pentru partener" şi nu pentru Samsung.

Pe de altă parte cel mai pertinent teardown ar fi cel al unei variante finale de produs, cea comercială care va ajunge la consumatorul de rând. Să judeci critic un prototip, chiar şi aproape de faza finală nu e chiar corect, deci înţelegem şi nemulţumirile Samsung. Vă reamintesc că lansarea lui Galaxy Fold a fost amânată, deşi nu se ştie pentru când.

Operatorul american AT&T ar fi dezvăluit că noua dată de livrare pentru pliabil este 13 iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×