Samsung a rezolvat problemele cu designul lui Galaxy Fold; Iată ce e diferit şi când se lansează!

1.342 ori
<b>Samsung a rezolvat problemele cu designul lui Galaxy Fold; Iată ce e diferit şi când se lansează!</b>În această săptămână Samsung a anunțat că ar fi rezolvat toate problemele lui Galaxy Fold şi că telefonul pliabil urmează să vină în luna septembrie. Au trecut 4 luni deja de când ar fi trebuit să avem terminalul în magazine

În această săptămână Samsung a anunțat că ar fi rezolvat toate problemele lui Galaxy Fold şi că telefonul pliabil urmează să vină în luna septembrie. Au trecut 4 luni deja de când ar fi trebuit să avem terminalul în magazine. Totodată a confirmat şi preţul acestui device şi avem detalii mai jos.

Samsung Galaxy Fold

Samsung a menţionat că smartphone-ul va costa tot 2000 deeuro, aşa cum fusese anunţat iniţial, deci nu primim vreun discount din cauza problemelor apărute şi a întârzierii. Cât despre modificările aduse designului, iată cum sună detaliile oficiale:

Stratul protector din zona de sus a lui Infinity Flex Display a fost extins dincolo de muchie, făcând mai vizibil faptul că protecţia face parte din structura ecranului şi nu trebuie înlăturată.

Galaxy Fold a fost întărit ca design, pentru a îl proteja de particule externe, în vreme ce a păstrat experienţa sa pliabilă. Zona de sus şi jos a balamalei a fost ranforsată, prin adăugarea unor noi capace de protecţie. Straturi de metal extra au fost puse sub Infinity Flex Display pentru a îi creşte rezistenţa. În plus, a fost redus spaţiul dintre balama şi corpul lui Galaxy Fold.

Vă reamintesc că principalele două plângeri ale reviewerilor care au pus mâna pe Galaxy Fold în aprilie au fost următoarele: stratul protector era prea uşor de dat jos şi sunt goluri în zona balamalei unde intră mizerie. Avem în acest articol şi câteva fotografii de tip înainte şi după, pentru a vedea ce e nou. Vizual diferenţele sunt minore, dar dacă dai zoom şi te uiţi cu atenţie poţi observa noutăţi.

Samsung Galaxy Fold

A apărut o nouă componentă în balama, care o apără de intrarea de scame, murdărie şi particule, un soi de capac. Privit din spate telefonul arată la fel, iar bretonul cu camerele e identic. Extinderea protectiei de ecran e vizibilă in aceste poze. Samsung a testat peste 2000 de prototipuri în ultimele luni făcând tot posibilul să remedieze problemele apărute în primăvară.

Samsung Galaxy Fold

În aprilie Marques Brownlee, The Verge şi alte surse reputate au descoperite neajunsurile, iar iFixit a realizat o disecţie în care prezenta tot ce e în neregulă cu designul. Samsung a cerut ca disecţia să fie dată jos de pe web şi a cerut înapoi toate unităţile de test de la YouTuberi și presă.

Apoi au fost anulate precomenzile şi a început remedierea produsului. De vreme ce Galaxy Fold va sosi în septembrie, avem şanse mari să îl vedem la IFA 2019 în Berlin. Între timp cei de la Sammobile au descoperit şi că Galaxy Fold va fi lansat în mai puţine țări decât se anunţase iniţial. În primul val se află doar SUA, UK, Germania, Franţa şi India.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×