Samsung va anunta primul telefon Super AMOLED la MWC 2010

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.434 ori
<b>Samsung va anunta primul telefon Super AMOLED la MWC 2010</b>Stim deja ca Samsung va prezenta primul sau telefon ce ruleaza Bada OS la MWC 2010, dar se pare ca producatorul sud corean mai are o surpriza pentru noi: primul telefon cu ecran Super AMOLED, dupa cum ne informeaza blogul GSMArena. &nbsp; &nbsp; Va...

Stim deja ca Samsung va prezenta primul sau telefon ce ruleaza Bada OS la MWC 2010, dar se pare ca producatorul sud corean mai are o surpriza pentru noi: primul telefon cu ecran Super AMOLED, dupa cum ne informeaza blogul GSMArena.

Va reamintim ca Bada OS este sistemul de operare creat in-house de catre Samsung, iar speculatiile afirma ca terminalul cu ecran Super AMOLED ar fi acelasi cu cel ce foloseste noua platforma. Display-ul este unul touch, posibil WVGA si aparent el ofera utilizatorului o vizibilitate sporita, chiar si in bataia directa a luminii soarelui.

De asemenea, aflam ca imaginile afisate pe acest nou ecran sunt de 5 ori mai vii decat cele de pe ecranele AMOLED de pe piata. Nu avem vreo imagine cu telefonul Samsung Super AMOLED deocamdata, dar e posibil ca imaginea publicata pe blogul GSMArena si prezenta mai sus sa prezinte un astfel de terminal.

MWC 2010 ne va raspunsul la toate nelamuririle noastre... saptamana viitoare!

[P] eMAG a dat start campaniei "Summer Sales 2017". Promite reduceri de până la 40%!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×