Samsung va anunta primul telefon Super AMOLED la MWC 2010

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.479 ori
<b>Samsung va anunta primul telefon Super AMOLED la MWC 2010</b>Stim deja ca Samsung va prezenta primul sau telefon ce ruleaza Bada OS la MWC 2010, dar se pare ca producatorul sud corean mai are o surpriza pentru noi: primul telefon cu ecran Super AMOLED, dupa cum ne informeaza blogul GSMArena. &nbsp; &nbsp; Va...

Stim deja ca Samsung va prezenta primul sau telefon ce ruleaza Bada OS la MWC 2010, dar se pare ca producatorul sud corean mai are o surpriza pentru noi: primul telefon cu ecran Super AMOLED, dupa cum ne informeaza blogul GSMArena.

Va reamintim ca Bada OS este sistemul de operare creat in-house de catre Samsung, iar speculatiile afirma ca terminalul cu ecran Super AMOLED ar fi acelasi cu cel ce foloseste noua platforma. Display-ul este unul touch, posibil WVGA si aparent el ofera utilizatorului o vizibilitate sporita, chiar si in bataia directa a luminii soarelui.

De asemenea, aflam ca imaginile afisate pe acest nou ecran sunt de 5 ori mai vii decat cele de pe ecranele AMOLED de pe piata. Nu avem vreo imagine cu telefonul Samsung Super AMOLED deocamdata, dar e posibil ca imaginea publicata pe blogul GSMArena si prezenta mai sus sa prezinte un astfel de terminal.

MWC 2010 ne va raspunsul la toate nelamuririle noastre... saptamana viitoare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×