iPhone 4G, scapat pe web intr-o serie de imagini... reale?

2.130 ori
<b>iPhone 4G, scapat pe web intr-o serie de imagini... reale?</b>Dupa cateva luni bune de speculatii si concepte iata ca au inceput sa apara si primele imagini aparent reale cu noua generatie de iPhone, numit deocamdata iPhone 4G. Printre imaginile publicate de site-ul iResQ se numara si cea de mai jos: Detaliile...

Dupa cateva luni bune de speculatii si concepte iata ca au inceput sa apara si primele imagini aparent reale cu noua generatie de iPhone, numit deocamdata iPhone 4G. Printre imaginile publicate de site-ul iResQ se numara si cea de mai jos:

Detaliile identificate in fotografiile scapate pe web fac referire in special la diferentele de marime intre actualul iPhone si noua generatie, dar si la ecranul pe care il va folosi iPhone 4G. Astfel, observam ca noul handset produs de Apple va fi putin mai lung decat modelul 3GS si ca matricea ecranului sau va fi diferita.

Terminalul va fi dotat cu o mica sectiune frontala cu suprafata reflectiva, a carei utilitatese nu o cunoastem deocamdata. Speculatiile afirma ca aceasta zona ar putea gazdui camera frontala, ce va oferi functii de videoconvorbire, atat de dorite pe iPhone. Inainte de a fi prea incantati de aceste informatii, retineti ca ele sunt doar niste iZvonuri.

iPhone 4G, scapat pe web intr-o serie de imagini... reale?

iPhone 4G, scapat pe web intr-o serie de imagini... reale?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×