Allview Soul X5 vine pe 6 septembrie; Iată un teaser pe bază de Fun Emoji (Video)

871 ori
<b>Allview Soul X5 vine pe 6 septembrie; Iată un teaser pe bază de Fun Emoji (Video)</b>Allview oferă astăzi un nou teaser pentru viitorul său telefon, modelul Allview Soul X5, care este aşteptat să debuteze pe 6 septembrie. Până acum am avut teasere legate de camera sa, de AI şi procesor şi recent am aflat şi de conceptul de FunEmoji.

Allview oferă astăzi un nou teaser pentru viitorul său telefon, modelul Allview Soul X5, care este aşteptat să debuteze pe 6 septembrie. Până acum am avut teasere legate de camera sa, de AI şi procesor şi recent am aflat şi de conceptul de FunEmoji. De el se leagă noul teaser de altfel.

Folosind puterea AI-ului şi AR-ului, noul terminal vă va permite să aplicaţi măşti 3D haioase în timp real peste faţa voastră în vreme ce vă filmaţi. Fie că e vorba de o girafă, o vulpe, un dragon, un peşte sau un robot, vă veţi putea metamorfoza digital fără probleme. Trăsăturile măştii se mişcă in timp real cu ale voastre Ce mai ştim despre acest telefon? Că inaugurează procesorul MediaTek Helio P22 pentru Allview, care vine la pachet cu AI şi Neuropilot.

Judecând după alte teasere trecute, aflăm că handsetul va avea şi o cameră duală, de 16 MP + 5 MP, evident cu Bokeh suportat. Ar trebui să aibă un preţ mai accesibil decât Allview X5 Soul Pro, pe care l-am testat pe parcursul verii şi mă aştept să primim 4 GB RAM şi suficientă stocare. Cei curioşi legat de telefon şi care vor să fie anunţaţi fix în ziua când debutează se pot înscrie aici pentru a primi notificări şi detalii.

Vor putea avea parte chiar de o surpriză în ziua lansării. Noi vă pregătim un unboxing şi o recenzie în perioada următoare pentru acest device nou!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×