Samsung pregătește variante gradient pentru Galaxy S10, în vreme ce pliabilul Galaxy F se va mulțumi cu nuanțe clasice

2.428 ori
<b>Samsung pregătește variante gradient pentru Galaxy S10, în vreme ce pliabilul Galaxy F se va mulțumi cu nuanțe clasice</b>Cu toate că variantele de culoare în care vor sosi următoarele smartphone-uri Samsung ar trebui să ne preocupe cel mai puțin, iată că fix asemenea informații ajung astăzi online. Descoperim pe această cale că modelul Galaxy S10 urmează

Deși variantele de culoare în care va sosi smartphone-ul pliabil Samsungar trebui să ne preocupe cel mai puțin, iată că fix detalii despre acest aspect sosesc astăzi în online. Pe această cale descoperim că telefonul pregătit de sud-coreeni va sosi inițial doar în variante pe argintiu și negru, cu posibilitatea de a vedea noi nuanțe dezvăluite la câteva luni bune de la debutul comercial al device-ului.

Primim și vestea că flagship-ul Galaxy S10 pe de altă parte va fi disponibil pe alb, negru, galben, dar și verde - cu mențiunea că unele dintre aceste nuanțe vor fi de tip gradient fix precum versiunea Ice Blue recent lansată pentru Galaxy S9. Dacă un S10 verde sună tare interesant, nu același lucru se poate spune despre galben, o culoare purtată și de iPhone XR dar care nu are atât de mult farmec.

În altă ordine de idei, aflăm că varianta standard de S10 numită S10 Lite va sosi cu ecran plat de 5.8 inch și scanner de amprente plasat lateral, în vreme ce modelele S10 și S10+ vor beneficia de panouri curbate lateral și de cititoare de amprente integrate în ecran.O lansare este așteptată în cadrul MWC 2019. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×