Samsung Galaxy A40 va sosi cu 4 GB RAM și CPU Exynos 7885; Bifează o apariție în GeekBench

1.151 ori
<b>Samsung Galaxy A40 va sosi cu 4 GB RAM și CPU Exynos 7885; Bifează o apariție în GeekBench</b>După ce mai devreme în cursul acestei zile am aflat variantele de culoare și configurațiile în care va fi oferit pe piață Samsung Galaxy A90, a venit rapid și un benchmark pentru modelul Galaxy A50 pe care vi l-am prezentat chiar aici

După ce mai devreme în cursul acestei zile am aflat variantele de culoare și configurațiile în care va fi oferit pe piață Samsung Galaxy A90, a venit rapid și un benchmark pentru modelul Galaxy A50 pe care vi l-am prezentat chiar aici cu doar câteva momente în urmă. Și mai interesant de atât este faptul că leak-urile de astăzi asociate seriei Galaxy A nu se opresc pentru că mai jos avem o captură de ecran din GeekBench pentru un alt device numit Galaxy A40.

Galaxy A40

Acesta ar putea fi modelul entry-level din gamă și după cum ne indică listarea de față, telefonul vine echipat cu un procesor Exynos 7885 de tip octa-core și cu 4 GB de RAM la bord ceea ce nu sună deloc rău. Am aflat de curând că Samsung vrea să își revendice poziția dominantă pe piața telefoanelor mid-range și vrea să facă asta prin ieftinirea telefoanelor și oferirea unor dotări atractive.

Pentru India se pregătește lansarea seriei de terminale Galaxy M chiar pe finalul acestei luni, urmând ca mai apoi să asistăm și la debutul acestor modele noi din seria Galaxy A. Dacă nu mă înșel la un moment dat apăruse și o speculație referitoare la faptul că în 2019 cei de la Samsung ar putea aduce cititoare de amprente integrate în ecran și pe modelele din această gamă.

Aflați și că acest device în versiunea SM-A405FN este destinat mai multor țări de pe plan european printre care și Marea Britanie, Germania, Franța și Polonia. Mari șanse ca și România să se afle pe listă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×