Noi informatii despre HTC Mega si HTC Tachi; Touch Diamond2, acum in varianta Verizon

2.295 ori
<b>Noi informatii despre HTC Mega si HTC Tachi; Touch Diamond2, acum in varianta Verizon</b>Cei de la WMExperts au reusit sa afle informatii despre nu mai putin de 3 noi terminale HTC, printre care si noile modele Tachi si Mega. De asemenea, aflam ca HTC Touch Diamond2 a intrat in portofoliul operatorului Verizon, pastrand aceleasi specificatii....

Cei de la WMExperts au reusit sa afle informatii despre nu mai putin de 3 noi terminale HTC, printre care si noile modele Tachi si Mega. De asemenea, aflam ca HTC Touch Diamond2 a intrat in portofoliul operatorului Verizon, pastrand aceleasi specificatii.

Diamond2 ruleaza Windows Mobile 6.1 si suporta upgrade la WM 6.5, iar pe lista sa de dotari regasim suportul GSM si CDMA, un display WVGA touchscreen de 3.6 inchi, GPS si A-GPS, plus o camera de 5 megapixeli cu autofocus. Terminalul incorporeaza si un procesor Qualcomm 7600 de 528 MHz, 512 MB ROM si 256 MB RAM.

HTC Mega

Trecem la HTC Mega, un smartphone dotat cu Windows Mobile 6.5, interfata TouchFLO 2D, suport GSM/HSDPA, GPS si un display QVGA touchscreen de 2.8 inchi. O camera de 3 megapixeli este de asemenea la bord, iar sub carcasa descoperim un procesor Qualcomm 7225 de 528 MHz, 256 MB ROM si 256 MB RAM. In cele din urma, HTC Tachi este un handset destinat pietei chineze, el urmand sa fie vandut de operatorul China Telecom, sub brandingul Dopod.

HTC Tachi

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×