Google Pixel 4 nu mai oferă stocare nelimitată în cloud pentru fotografiile tale la rezoluție originală

993 ori
<b>Google Pixel 4 nu mai oferă stocare nelimitată în cloud pentru fotografiile tale la rezoluție originală</b>Ieri seară Google și-a prezentat cu mare fast noile telefoane Pixel 4 și Pixel 4 XL, device-uri despre care v-am vorbit în articole dedicate și detaliate aici, respectiv aici. Cum era de așteptat, nu toate noutățile au fost dezvăluite

Ieri seară Google și-a prezentat cu mare fast noile telefoane Pixel 4 și Pixel 4 XL, device-uri despre care v-am vorbit în articole dedicate și detaliate aici, respectiv aici. Cum era de așteptat, nu toate noutățile au fost dezvăluite în cadrul evenimentului de prezentare, astfel că vești extra ies la iveală astăzi. Descoperim că noul duo vine din start cu un dezavantaj în fața modelelor de anul trecut.

Aflăm că Google nu va mai oferi stocare nelimitată în cloud pentru fotografii la caltiate originală precum se întâmpla în cazul lui Pixel 3 și Pixel 3 XL în 2018 și pentru modelele lansate în anii precedenți. Astfel, în cazul în care veți achiziționa un Pixel 4 veți beneficia doar de stocare nelimitată pentru fotografii la "calitate înaltă", imagini ce vor trece printr-un proces de compresie atunci când sunt urcate în cloud.

Vestea a fost confirmată la nivel oficial de către Google și aflăm că utilizatorii de Pixel 3 se mai pot bucura de stocare în cloud pentru fotografiile la calitate originală până pe 31 ianuarie 2022. Ca fapt divers, se pare că decizia Google de a nu mai oferi acest tip de beneficiu cumpărătorilor de Pixel 4 are de-a face cu promovarea soluției de stocare Google One.

Cei care aleg un Pixel 4 sau Pixel 4 XL vor primi 3 luni de abonament gratuit la Google One cu 100 GB stocare, modalitate prin care marele G speră să atragă ulterior utilizatorii în prelungirea abonamentului contra-cost.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×