Donald Trump renunță la telefonul său Android în favoarea unui smartphone ultra securizat, probabil un Galaxy S4

6.038 ori
<b>Donald Trump renunță la telefonul său Android în favoarea unui smartphone ultra securizat, probabil un Galaxy S4</b>Președintele Donald Trump se pregătește pentru mutarea la Casa Albă și acest pas începe și cu schimbarea smartphone-ului din dotare în favoarea unui model ultra-securizat. Din câte indică unele zvonuri, s-ar părea că Trump urmează a primi o versiune

Dacă fostul preşedinte SUA din ultimii 8 ani, Barack Obama a fost greu de despărţit de BlackBerry-ul său, în favoarea unui terminal securizat, Donald Trump a renunţat imediat la handsetul sau pentru a îl adopta pe cel de protocol. E vorba despre un terminal aprobat de Serviciile Secrete şi evident ultra criptat.

Aparent Trump s-ar fi plâns unui prieten apropiat legat de această schimbare, dar din păcate nu ştim şi despre ce model e vorba. Dacă ne luăm după trendul ultimilor ani, atunci noul preşedinte a primit probabil acelaşi tip de Galaxy S4 modificat folosit şi de Obama în ultima vreme. E vorba despre o variantă custom de Samsung Galaxy S4, care nici măcar nu funcţionează ca un telefon normal.

Spre exemplu, acel terminal nu poate face fotografii, realiza apeluri spre exteriorul Casei Albe sau trimite mesaje. Nici măcar aplicaţii Android nu se pot instala, în afară de unele de bază, care au primit undă verde de la agenţiile de securitate. În mod bizar, după zeci şi sute de telefoane testate, Galaxy S4 a fost printre puţinele care chiar au trecut de testele agenţiilor şi e capabil să se conecteze la reţeaua militară SIPRNet.

Bănuim că enervantele tweeturi ale noului preşedinte vor continua totuşi să curgă de pe un telefon secundar, dosit prin vreun buzunar al costumului său croit pe comandă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×