Toshiba TG01, analizat la Mobile World Congress 2009

2.179 ori
<b>Toshiba TG01, analizat la Mobile World Congress 2009</b>Daca vreti sa aflati motivul pentru care nu se mai vorbeste atat de mult despre Palm Pre, ar trebui sa aruncati o privire in portofoliul celor de la Toshiba, unde veti descoperi smartphone-ul TG01. Acesta este revolutionar din toate punctele de vedere, de...

Daca vreti sa aflati motivul pentru care nu se mai vorbeste atat de mult despre Palm Pre, ar trebui sa aruncati o privire in portofoliul celor de la Toshiba, unde veti descoperi smartphone-ul TG01. Acesta este revolutionar din toate punctele de vedere, de la interfata la specificatii hardware si a fost prezent la Mobile World Congress 2009, unde Engadget Mobile l-a testat.

Din start, editorii s-au declarat placut surprinsi de interfata bazata pe "dungi" verticale, mulata perfect pe Windows Mobile. Majoritatea functiilor utile de pe telefon pot fi accesate prin intermediul ecranului Home. Trebuie sa aflati ca, in ciuda aparentelor, telefonul este subtire si usor, facand iPhone-ul sa para masiv. O comparatie reusita a fost facuta intre display-ul unui PSP si Toshiba TG01, la capitolul marime.

Toshiba TG01 vine cu un display de 4.1 inchi, un touchscreen rezistiv, care impreuna cu procesorul Snapdragon de 1 GHz pot oferi experiente de gaming si multimedia de neuitat. Singura problema, cauzata de aceste dotari hardware va fi viata bateriei, din care va "manca" foarte multa performanta grafica a terminalului.

Sursa: Engadget

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×