Samsung W2018 primește un hands-on video; flagship Android cu clapetă și 6 GB RAM

4.451 ori
<b>Samsung W2018 primește un hands-on video; flagship Android cu clapetă și 6 GB RAM</b>Sfârșitul acestei săptămâni ne aduce și un hands-on video pentru smartphone-ul Samsung W2018, un terminal cu clapetă și Android care a tot scăpat în imagini în ultima vreme. Cu toate că materialul pe care îl vedeți mai jos

La sfârșitul acestei săptămâni vedem iată și un hands-on video pentru viitorul flagship cu clapetă a celor de la Samsung și anume Galaxy W2018. Terminalul a mai apărut în fotografii anterior și aflați că materialul de azi vine din China. Nu se pot descifra cuvintele spuse în prezentare tocmai datorită dialectului, așa că ne mulțumim să privim telefonul la nivel de design.

Se remarcă o grosime cât de cât acceptabilă atunci când clapeta este închisă și descoperim la bază prezența unui difuzor și a unui port reversibil USB Type-C. În spate se află o cameră foto principală cu bliț LED și în dreapta sa regăsim și scanner-ul de amprente poziționat fix ca pe Galaxy S8.

Odată ce clapeta este deschisă ne dăm seama de dimensiunea uriașă a device-ului, dimensiune la care contribuie display-ul de 4.2 inch și tastatura fizică generoasă din partea de jos. Vedem în clip și cum se comportă telefonul la navigarea prin diferite setări și aplicații, iar spre final vedem și ceva legat de customizare. Samsung W2018 se va lansa doar în Asia și prețul nu va fi deloc accesibil.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×