Samsung W2018, flagship-ul cu clapetă va fi lansat oficial pe data de 1 decembrie

6.861 ori
<b>Samsung W2018, flagship-ul cu clapetă va fi lansat oficial pe data de 1 decembrie</b>Descoperim astăzi faptul că smartphone-ul cu clapetă numit Samsung W2018 va fi lansat oficial pe data de 1 decembrie în cadrul unui eveniment ce va avea loc în China. Motivul pentru care debutul are loc aici este pus pe seama

Am avut parte de numeroase știri în care Samsung W2018 și-a făcut apariția în ultima vreme, un flagship veritabil cu clapetă ce urmează a debuta oficial în China pe data de 1 decembrie. Vestea cu privire la această lansare vine chiar astăzi prin intermediul unei invitații oficiale pe care o puteți vedea mai jos.

Samsung W2018

Evenimentul va avea loc în cadrul Xiamen Sports Center și aflăm că printre invitați vor fi prezente și celebrități locale. De asemenea, este dezvăluit faptul că această conferință reprezintă și aniversarea de 10 ani a seriei de terminale W și că modelul W2018 va fi vândut doar pe piața din China.

Din veștile sosite anterior am aflat că telefonul oferă două display-uri Full HD de 4.2 inch, o cameră foto principală de 12 megapixeli cu bliț LED, senzor frontal de 5 megapixeli și scanner de amprente în spate. Se zvonește și prezența unui procesor Snapdragon 835 și a unui chip de 4 sau 6 GB RAM. Prețul va trece de 1500 dolari aparent! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×