Macheta lui Samsung Galaxy S9 primește un hands-on video; vedem și noi huse

1.152 ori
<b>Macheta lui Samsung Galaxy S9 primește un hands-on video; vedem și noi huse</b>Campania de leak-uri marca Samsung Galaxy S9 continuă și astăzi vedem macheta terminalului surprinsă într-un clip video hands-on. Acest material ne confirmă tot ce știam până acum legat de design și anume că bărbia de jos a panoului

Am ajuns la acel stadiu din campania de leak-uri marca Samsung Galaxy S9 în care vedem clipuri hands-on pentru machete ale dispozitivului, acestea fiind destinate producătorilor de huse pentru a prelua dimensiunile exacte. Un asemenea material vedem astăzi și putem spune că sosirea sa nu face decât să confirme ceea ce știam deja în materie de design, faptul că scanner-ul de amprente se mută și că varianta standard are un singur senzor foto în spate.

Nu ne putem da seama dacă și muchiile panoului frontal au fost reduse, dar teoretic telefonul ar trebui să ofere un screen to body ratio mai mare decât S8. Odată cu această scăpare ajung online și randări pentru noi huse destinate celor două variante de flagship pe care Samsung le va prezenta pe data de 25 februarie.

Galaxy S9

Chiar și retailerul român Mobiledirect.ro are la vânzare asemenea accesorii pe care le puteți vedea aici! Așteptăm ca în următoarele săptămâni să apară scăpări mai numeroase și poate chiar vedem materiale hands-on cu telefonul în stare de funcționare. Din câte se preconizează, posesorii de S8 nu vor avea suficiente motive de upgrade, asta în afara camerei foto care se anunță a fi deosebită.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×