Samsung W2019, ineditul telefon cu clapetă și dotări de flagship apare în noi fotografii reale

1.461 ori
<b>Samsung W2019, ineditul telefon cu clapetă și dotări de flagship apare în noi fotografii reale</b>Pe lângă smartphone-ul pliabil pe care Samsung îl va dezvălui luna viitoare, așteptăm ca producătorul sud-coreean să prezintă și un terminal high-end cu clapetă pe piața din China. Acesta este cunoscut sub denumirea de Samsung Galaxy W2019

În ultima luna am văzut o sumedenie de scăpări ale smartphone-ului cu clapetă Samsung W2019, iar acum acesta revine într-o serie de fotografii reale, pe care le admirați mai jos și care și-au făcut apariția pe rețelele de socializare din China.

Galaxy W2019

Nu e un telefon oarecare, ci unul care vine cu dotări de flagship. Este dotat cu un procesor Snapdragon 845 și o cameră duală împrumutată de la Galaxy S9+ și Galaxy Note 9. W2019 păstrează în mare formatul predecesorului W2018, care a inaugurat de altfel diafragma F/1.5 pe un telefon mobil.

Am văzut și un clip hands on la un moment dat cu acest device și aflați că noul venit are două ecrane de 4.2 inch și că renunță la cititorul de amprente din spate. Observăm că terminalul are un buton dedicat Bixby sub butoanele de volum, un buton Power mai lat, care ar putea integra cititorul de amprente și conector USB Type-C. Nu avem jack audio aici.

Acest telefon urmează să fie anunțat oficial până la final de an și ar putea ajunge la un preț de 2000 de dolari. Foarte posibil ca telefonul să fie lansat doar în China, cel puțin pentru început. Mă aștept și la 6 GB RAM la interior, o cameră selfie puternică și o baterie generoasă, mai ales că handsetul pare grosuț.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×