Samsung W2019 apare într-un clip hands on; Telefon cu clapetă şi butoane numerice la preţ mare (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.596 ori
<b>Samsung W2019 apare într-un clip hands on; Telefon cu clapetă şi butoane numerice la preţ mare (Video)</b>Smartphone-ul cu clapetă Samsung W2019 bifează astăzi o nouă apariție în online, telefon care va fi comercializat doar pe piața din China și asta la un preț foarte piperat. Va aduce totuși dotări hardware high-end precum un procesor

În ultimele săptămâni a tot scăpat pe web un telefon cu clapeta de la Samsung, aşa numitul Samsung W2019, care acum apare într-un prim clip hands on. El va fi comercializat doar în China pentru început şi judecând după preţul predecesorului său, ar putea sări lejer de 1500 de dolari.

Samsung W2019

Avem de-a face aici cu un handset care a primit deja certificarea celor de la TENAA, deci e o chestiune de timp până ajunge în magazine. Observăm cele două ecrane în acest video, unul la exterior şi unul la interior. Se remarcă şi camera duală din spate aici şi dacă nu ştiaţi, predecesorul său a fost o premieră, aducând prima oară deschiderea F/1.5 pe o cameră de telefon mobil.

Samsung W2019

Avem parte de ecrane AMOLED de 4.2 inch pe acest nou venit, unul la interior şi unul la exterior. Conform listării TENAA, handsetul aduce şi un procesor Snapdragon 845, o tastatură numerică T9 şi o cameră duală cu diafragmă variabilă. Ştie şi zoom optic 2X, are o baterie de 3000 mAh şi Android 8.1 Oreo.

Ecranele sunt unele Full HD, iar telefonul foloseşte un cititor de amprente montat lateral. Speculaţiile vorbesc mai nou chiar despre un salt peste cota de 2000 de dolari pentru acest nou venit, ceea ce mi se pare absurd. Nici măcar pentru primul telefon pliabil Samsung nu se vehiculează aşa sume.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×