Samsung Wave, disponibil in cateva tari europene deja

1.790 ori
<b>Samsung Wave, disponibil in cateva tari europene deja</b>Samsung tocmai a anuntat punerea in vanzare a terminalului Wave, primul care ruleaza Bada OS, in cateva tari din Europa. Cunoscut si drept Samsung S8500, acest terminal poate fi cumparat acum din Germania, Franta sau Marea Britanie, iar el urmeaza sa...

Samsung tocmai a anuntat punerea in vanzare a terminalului Wave, primul care ruleaza Bada OS, in cateva tari din Europa. Cunoscut si drept Samsung S8500, acest terminal poate fi cumparat acum din Germania, Franta sau Marea Britanie, iar el urmeaza sa soseasca in alte tari europene, Asia si America Latina in saptamanile viitoare.

Wave este un smartphone bine dotat, care vine cu un procesor de 1 GHz, un display Super AMOLED de 3.3 inchi, interfata TouchWiz 3.0, suport DivX/Xvid si o camera de 5 megapixeli cu suport pentru captura video HD. Specificatiile sale includ conectivitate Bluetooth 3.0, WiFi 802.11n, un slot pentru carduri microSD si un jack audio de 3.5mm.

Samsung colaboreaza cu developeri, care creeaza aplicatii pentru Bada OS, urmand sa fie vandute via Samsung Apps Store. O versiune finala a SDK-ului acestui OS va fi in curand disponibila pentru download.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×