LG Panther, unul dintre telefoanele Windows Phone 7, acum disponibil pentru developeri

1.612 ori
<b>LG Panther, unul dintre telefoanele Windows Phone 7, acum disponibil pentru developeri</b>LG Panther (GW910) este unul dintre primele handseturi Windows Phone 7 si tocmai am aflat ca el a inceput sa fie livrat developerilor care vor lucra cu el. Cei de la Innovative Singapore au primit 2 astfel de terminale prototip, pe care le vor folosi sa...

LG Panther (GW910) este unul dintre primele handseturi Windows Phone 7 si tocmai am aflat ca el a inceput sa fie livrat developerilor care vor lucra cu el. Cei de la Innovative Singapore au primit 2 astfel de terminale prototip, pe care le vor folosi sa dezvolte softuri WP7.

Astfel, de indata ce au primit handsetul, developerii au postat imagini cu acesta si ambalajul sau pe web, dupa cum puteti vedea si in acest articol. Dupa cum spuneam, acesta este doar un prototip, astfel ca vor mai exista modificari si bug fix-uri, in vreme ce sistemul de operare de pe terminal va fi updatat, pe masura ce noi versiuni sunt lansate.

LG Panther

Si ambalajul indica stadiul de prototip al telefonului, deoarece logo-ul oficial Windows Phone 7 nu este folosit. Developerii de la Innovative Singapore au tinut totusi sa mentioneze ca LG Panther pare finisat sau aproape de acest stadiu, miscandu-se incredibil de rapid. Deocamdata, handsetul foloseste o versiune speciala a software-ului desktop Zune (Dorado) pentru a se sincroniza cu PC-ul, iar in ce priveste camera, terminalul face poze excelente.

LG Panther

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×