Samsung Z3, un nou telefon cu Tizen OS şi spate de Galaxy Note 5 debutează oficial; Costă doar 130 de dolari

1.290 ori
<b>Samsung Z3, un nou telefon cu Tizen OS şi spate de Galaxy Note 5 debutează oficial; Costă doar 130 de dolari</b>Samsung Z1, primul telefon cu Tizen OS al sud coreenilor ar fi fost un model de succes, deci ne aşteptam la un urmaş pentru acesta. El vine azi sub forma lui Samsung Z3, proaspăt anunţat &icirc;n India. Şi noul venit rulează Tizen OS şi are un...

Samsung Z1, primul telefon cu Tizen OS al sud coreenilor ar fi fost un model de succes, deci ne aşteptam la un urmaş pentru acesta. El vine azi sub forma lui Samsung Z3, proaspăt anunţat în India. Şi noul venit rulează Tizen OS şi are un preţ accesibil, de doar 130 de dolari.

Zona sa frontală aduce cu cea a lui Z1, dar spatele aminteşte de Galaxy Note 5, cu acele muchii curbate. Terminalul ar urma să ajungă şi în Europa, deşi nu a fost anunţată şi o perioadă pentru sosirea sa. Noul smartphone aduce un ecran HD Super AMOLED de 5 inch, un procesor quad core de 1.3 GHz, 1 GB RAM şi o cameră de 8 megapixeli în spate, plus una frontală de 5 MP.

La bord avem 8 GB stocare, slot microSD şi o baterie de 2600 mAh. Ea vine cu funcţia Ultra Power Saving Mode, iar telefonul are şi parte şi de funcţia Ultra Data Saving Mode, care a sosit odată cu Galaxy J2 şi a fost dezvoltată la centrul de cercetare Samsung din India. Ea comprima traficul web pentru a scădea factura clientului. Samsung Z3 vine pe negru, auriu şi argintiu şi probabil singura sa lipsă este suportul 4G LTE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×