F64 aniversează 14 ani de la deschiderea primului magazin foto-video; iată detalii despre evoluția companiei de-a lungul anilor

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 329 ori
<b>F64 aniversează 14 ani de la deschiderea primului magazin foto-video; iată detalii despre evoluția companiei de-a lungul anilor</b>Printre magazinele ce activează at&acirc;t &icirc;n online c&acirc;t și &icirc;n mediul offline, pe piața din Rom&acirc;nia, se află totodată și F64, companie ce astăzi a sărbătorit aniversarea a 14 ani de la existența pe plan local. Tocmai de...

Printre magazinele ce activează atât în online cât și în mediul offline, pe piața din România, se află totodată și F64, companie ce astăzi a sărbătorit aniversarea a 14 ani de la existența pe plan local. Tocmai de aceea, F64 a ținut să ne invite la un eveniment dedicat presei ce a avut loc în București chiar în această dimineață.

Cu scopul de a ne povesti mai mult despre ce înseamnă F64, și cum a evoluat acest magazin, pe scena improvizată în showroom-ul din București, a pășit Marian Alecsiu, co-fondator al companiei. Pentru început ni s-a dezvăluit că data oficială a lansării F64 este de fapt 31 octombrie 2001, dată la care magazinul F64 avea un număr de doar 4 angajați.

Un an mai târziu, primul sediu F64 a fost regăsit în strada Mihai Vodă, urmând ca în cele din urmă să fie găsită o locație permanentă, și anume sediul din Bulevardul Unirii ce a fost inaugurat pe 10 octombrie 2011. La ora actuală, echipa F64 numără nici mai mult, nici mai puțin de 130 de angajați, echipă în creștere continuuă.

După cum bine știți, F64 nu este doar acel retailer menit să ne vândă produsele, ci și un consultant de nădejde pentru fotografii profesioniști, sau pentru cei care abia pornesc la drum în lumea fotografiei. Și nu doar produsele au fost în centrul atenției la F64, ci și serviciile, magazinul oferind încă din 2007 cursuri dedicate aprofundării cunoștiințelor în materie de fotografie.

De asemenea, F64 a introdus de curând și serviciul de developare, special pentru acele persoane care încă nu au renunțat la aparatele foto clasice. Ca și evoluție în materie de produse comercializate de către F64, avem încă din 2002 - aparate foto DSLR, camere foto mirrorless din 2008-2009, iar din 2013 - smartphone-uri și tablete.

La ora actuală, sunt prezente în ofertă atât drone, cât și camere video de acțiune. Din câte ni s-a precizat la fața locului, se plănuiește ca până la sfârșitul acestui an să fie aduse în magazin și televizoare 4K. Cât despre comunicarea și colaborarea magazinului cu presa, la acest capitol F64 primește 5 din 5 stele, fiind foarte deschiși la solicitările primite din partea publicațiilor.

În cazul în care vă amintiți, chiar și noi am testat de curând o cameră video 4K de la F64, aparat ce ne-a permis să încărcăm câteva materiale video la rezoluția Ultra HD. Aflați că F64 a pregătit și câteva reduceri pentru voi, mai precis 14 produse ce beneficiază de 14% reducere. Toate acestea le puteți găsi doar astăzi pe pagina f64.ro chiar aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×