Sanyo S1, pregatit de aprobarea FCC

1.265 ori
<b>Sanyo S1, pregatit de aprobarea FCC</b>Sprint se pregateste de sezonul de iarna cu o serie de lansari de terminale de top, care vor trebui intai sa treaca de testele celor de la FCC. Pe lista operatorului Sprint se afla si Sanyo S1, care asteapta aprobarea organizatiei abilitate. Modelul S1...

Sprint se pregateste de sezonul de iarna cu o serie de lansari de terminale de top, care vor trebui intai sa treaca de testele celor de la FCC. Pe lista operatorului Sprint se afla si Sanyo S1, care asteapta aprobarea organizatiei abilitate.

Modelul S1 este de fapt Sanyo SCP-4930, a carui lansare fusese anuntata pentru luna octombrie. Din pacate Sanyo are un contract de confidentalitate cu FCC, iar patentul noului handset nu poate fi pus la dispozitie presei inca. Ceea ce stim, insa este ca telefonul va fi un candybar standard, nu un high-end cum ati fi banuit. Cei care se asteptau la un music phone de la Sanyo, cu memorie de 8GB vor fi probabil dezamagiti sa afle, ca S1 este inferior modelului M1.

Totusi, luam aceasta veste ca pe un semn bun pentru producatorul care nu lanseaza foarte multe terminale de-a lungul anului. Pana la expirarea contractului de confidentialitate vom analiza zvonurile de pe forumurile de specialitate, sau poate vom vedea un comunicat oficial al celor de la Sanyo, avand in vedere ca lansarea telefonului va avea loc peste o luna, in cazul in care zvonurile sunt adevarate.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×