Telefoanele mobile, interzise persoanelor sub 16 ani in India

1.076 ori
<b>Telefoanele mobile, interzise persoanelor sub 16 ani in India</b>Ne putem imagina cu greu ce s-ar intampla in Romania daca autoritatile ar hotara ca persoanele sub 16 ani sa nu aiba voie sa foloseasca un telefon mobil. La urma urmei, piata autohtona de cumparatori de terminale mobile este compusa si dintr-un insemnat...

Ne putem imagina cu greu ce s-ar intampla in Romania daca autoritatile ar hotara ca persoanele sub 16 ani sa nu aiba voie sa foloseasca un telefon mobil. La urma urmei, piata autohtona de cumparatori de terminale mobile este compusa si dintr-un insemnat segment de adolescenti si mai nou, copii.

Iata ca in India o astfel de hotarare este gata de aprobare, iar Guvernul local va interzice copiilor sub 16 ani sa foloseasca telefoane mobile. Se pare ca o serie de experti medicali au ajuns la concluzia ca o astfel de decizie este justificata, avand in vedere ca terminalele mobile au efecte negative asupra starii de sanatate a copiilor. De asemenea dealerii de telefoane mobil nu vor mai putea vinde handseturi tinerilor cu varste sub 16 ani.

Nu a fost anuntata inca data cand va intra in vigoare noua hotarare, dar rapoartele afirma ca momentul va veni destul de curand. Sa fie oare o legatura intre aceasta decizie si explozia bateriei unui telefon Nokia din urma cu o saptamana, petrecuta tot in India? Aceasta este doar o speculatie, dar realitatea este ca intr-o tara cu o populatie de peste 1 miliard de locuitori, exista cu siguranta o piata uriasa de adolescenti fani ai telefoanelor mobile, care nu vor mai avea acces la aceste terminale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×