Schițe ale smartphone-ului Oppo R13 ajung pe web dezvăluind un design edge to edge

788 ori
<b>Schițe ale smartphone-ului Oppo R13 ajung pe web dezvăluind un design edge to edge</b>Companiile asiatice mai populare încă se pregătesc de marea trecere la panourile 18:9, lucru pe care companii mai puțin cunoscute îl fac deja de ceva vreme. Oppo va aduce pe piață un asemenea smartphone anul viitor, model numit R13 care azi

În vreme ce companii asiatice mai puțin cunoscute au făcut deja trecerea la panourile edge to edge, încă mai așteptăm ca firme populare să ne aducă pe piață smartphone-uri echipate cu asemenea display-uri. Oppo este una dintre acestea și aparent primul lor telefon edge to edge va fi numit Oppo R13 și va sosi abia anul viitor. Vedem astăzi o presupusă schiță a dispozitivului și aflăm câteva dotări hardware posibile.

Design-ul dezvăluit către această schiță pare a ne prezenta un telefon cu ecran standard 16:9, o unitate de 6 inch aparent cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli. Nu putem considera imaginea drept una credibilă totuși, asta pentru că vedem elemente reprezentate complet aiurea, precum este cazul scanner-ului de amprente de-a dreptul minuscul raportat la dimensiunea telefonului.

Cine știe, poate că cineva a văzut un prototip al smartphone-ului Oppo și a decis să deseneze în Paint o reprezentare acestuia, una nu tocmai reușită. Oricum ar sta lucrurile la nivel de look, se pare că la interior telefonul va oferi 8 GB RAM, 64 sau 128 GB de stocare flash și în spate o cameră duală de 20 megapixeli. Ciudată ar fi decizia de păstrare a raportului 16:9 pentru ecran.. Aflăm mai multe detalii curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×