Încă o scăpare a lui iPhone 8 dezvăluie un panou frontal edge to edge şi o husă interesantă

1.035 ori
<b>Încă o scăpare a lui iPhone 8 dezvăluie un panou frontal edge to edge şi o husă interesantă</b>În ziua în care Galaxy S8 și Google Pixel 2 ni s-au prezentat în noi randări nu avea cum să lipsească și iPhone 8, telefon ce are parte de o nouă scăpare ce vine direct de la @evleaks. Ce vedem aici pare a fi o husă de protecție rugged care dezvăluie

Nici o zi fără o scăpare de iPhone 8, acesta pare a fi cel mai nou motto aplicat de toate publicaţiile online şi blogurile. Azi luăm contact cu imaginea de mai jos, mulţumită lui Evan Blass, care încă odată ne indică faptul că vom primi un ecran cu adevărat edge to edge.

Carcasa iPhone 8

Remarcăm aici şi ceea ce pare a fi o husă rugged ataşată telefonului şi faptul că arată cu adevărat spectaculos noul ecran. Carcasa galben neon vine de la Urban Armor Gear şi vedem doar faţa terminalului de această dată, in comparaţie cu scăpări precedente, care întotdeauna au avut grijă să ne prezinte şi camera duală din spate, cu orientare verticală. Motive pentru a privi cu precauţie scăparea există, mai ales că pe ecran e afişată luna martie, deci ar putea fi destul de vechi acest leak.

S-ar părea că Apple urmează direcţia adoptată şi de firme ca Samsung, LG sau Essential, încercând să taie cât mai mult din muchiile ecranului. Ba mai mult decât atât, Essential a intrat peste ecran cu o cameră frontală amplasată inedit, iar Apple ar face la fel cu zona de earpiece, senzori şi camera frontală. E interesant că în ciuda atâtor scăpări, nu avem nici cea mai vagă idee când va sosi acest telefon, dacă vine în 2017, în toamnă, mai târziu decât iPhone 7s sau chiar la anul.

Cele mai noi veşti sunt îngrijorătoare, vorbind despre o producţie cu probleme pentru ecranul OLED al lui iPhone 8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×