Sharp Aquos S2 va fi al 3-lea smartphone cu display edge-to-edge pregătit de japonezi pentru acest an; îl vedem într-o primă randare!

1.505 ori
<b>Sharp Aquos S2 va fi al 3-lea smartphone cu display edge-to-edge pregătit de japonezi pentru acest an; îl vedem într-o primă randare!</b>Data de 17 iulie ar fi trebuit să fie marcată și de către debutul smartphone-urilor Sharp FS8010 și FS8016, debut care dintr-un motiv sau altul nu s-a mai întâmplat. Deși informațiile referitoare la aceste modele lipsesc în continuare, iată că apar

Cu toate că pe data de 17 iulie așteptam debutul a două noi telefoane Sharp echipate cu display-uri edge-to-edge, acesta nu s-a mai întâmplat dintr-un motiv sau altul. Era vorba despre modelele FS8010 și FS8016, smartphone-uri similare la nivel de design dar diferite atunci când se punea problema hardware-ului. Se menționa prezența unui display FHD de 5.5 inch, a unei camere duale de 12 + 8 megapixeli și a 6 GB RAM.

Sharp Aquos S2

De asemenea, aflam că modelul FS8010 ar sosi cu procesor Snapdragon 430, în vreme ce chipset-ul Snapdragon 660 era destinat lui FS8016. Nu se mai știe nimic despre aceste telefoane pentru moment, dar în mod inedit își face apariția în peisaj un al treilea smartphone Sharp cu display edge-to-edge.

Imaginea pe care o vedeți mai sus a apărut astăzi pe Weibo și ne prezintă un telefon cu un incredibil screen to body ratio, unul care aduce la rândul său o cameră duală. S-ar numi Sharp Aquos S2 și potrivit leaker-ului vom primi la bord și un display cu rezoluție Quad HD. Spatele parcă nu este totuși atât de atractiv, sau poate că această nuanță de galben contribuie la părerea formată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×