Ulefone MIX debutează oficial, cu un ecran edge to edge, dotări high midrange

1.155 ori
<b>Ulefone MIX debutează oficial, cu un ecran edge to edge, dotări high midrange</b>Începutul acestei săptămâni ne aduce și lansarea smartphone-ului Ulefone Mix, încă un telefon din suita de modele ce adoptă denumirea Mix. Asta înseamnă că avem de-a face cu un terminal edge-to-edge, unul care raportat la design seamănă cu

Pe lista de telefoane care trec în zona edge to edge se adaugă azi un nou model, venit direct din China, sub brandul Ulefone. E vorba despre Ulefone MIX, care este acum oficial şi pare să împrumute mai mult din abordarea lui Sharp Aquos Crystal, decât a lui Xiaomi Mi Mix.

Ulefone Mix

Terminalul aduce puţin şi cu HTC U11 şi U Ultra, prin modul în care acel spate albastru din sticlă reflectă lumina. Se remarcă şi prin cameră duală şi prin muchiile super înguste ale ecranului, inclusiv cea de sus, care nu pare să aducă şi vreun difuzor pentru convorbiri. Ulefone MIX ne propune un combo între un ecran de 5.5 inch, un procesor octa core MediaTek MT6750T, 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

Ulefone Mix

Camera duală din spate include un senzor de 13 MP şi unul de 5 MP, iar acest model vine şi cu scanner de amprente şi o baterie de 3300 mAh. Are şi slot microSD şi un chip pentru acustică HiFi AW8737S. Ulefone MIX foloseşte senzori Sony pentru camera sa şi are şi un senzor de 13 MP în faţă pentru selfie-uri. Precomenzile pentru noul venit încep pe 5 octombrie, dar din păcate nu avem preţ încă.

Judecând după rivali similare din China, ar trebui să vedem o sumă sub 200 de dolari, poate în jurul a 160 dolari dacă este să fac o predicţie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×