Scosche solCHAT, un speaker Bluetooth ideal pentru fanii handsfree

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 946 ori
<b>Scosche solCHAT, un speaker Bluetooth ideal pentru fanii handsfree</b>Daca sunteti utilizator de handsfree in masina si v-au nemultumit accesoriile de pana acum, aruncati o privire asupra lui Scosche solCHAT, un speaker Bluetooth alimentat cu energie solara. Gadgetul suporta pairing cu un telefon mobil cu suport Bluetooth...

Daca sunteti utilizator de handsfree in masina si v-au nemultumit accesoriile de pana acum, aruncati o privire asupra lui Scosche solCHAT, un speaker Bluetooth alimentat cu energie solara.

Gadgetul suporta pairing cu un telefon mobil cu suport Bluetooth si anunta identitatea apelantului atunci cand acesta suna. Produsul va sosi la pretul de 99 dolari si va putea fi incarcat si cu ajutorul unui adaptor al masinii, ca si restul speakerelor furnizate de Scosche. Si incarcarea prin USB este o optiune, pentru solCHAT.

Nu va fi deloc greu sa utilizati acest accesoriu: el vine cu doar 3 butoane, unul pentru cresterea volumului, altul cu efect opus si unul cu functie de preluare a apelului/terminarea acestuia.

Via: [Dvice.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×