Samsung M2510, un nou telefon muzical low end

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.467 ori
<b>Samsung M2510, un nou telefon muzical low end</b>Samsung a anuntat ieri ca pregateste primul sau telefon Android, dar si o noua serie de terminale touchscreen, plus un low end, care a scapat atentiei multora: M2510. Terminalul este un slider entry level, cu functii muzicale pronuntate, cum ar fi tastele...

Samsung a anuntat ieri ca pregateste primul sau telefon Android, dar si o noua serie de terminale touchscreen, plus un low end, care a scapat atentiei multora: M2510.

Terminalul este un slider entry level, cu functii muzicale pronuntate, cum ar fi tastele muzicale, un mic keypad alfanumeric si un display QVGA de 2 inchi. Samsung M2510 dispune de un MP3 player, radio FM, Bluetooth, USB si o camera foto VGA. Pentru un low end, telefonul arata destul de bine, ceea ce il va ajuta destul de mult in procesul de vanzare.

Nu avem informatii despre data sa oficiala de lansare si nici in legatura cu pretul, nu ca acesta va fi prea mare, la momentul anuntarii sale.

Via: [Unwiredview.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×