Scurt metraj cu Pamela Anderson, filmat in intregime cu Nokia N8 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.105 ori
<b>Scurt metraj cu Pamela Anderson, filmat in intregime cu Nokia N8 (Video)</b>Nu, nu este genul "acela" de film, iar metodele inedite de promovare pentru N8 continua, dupa ce cameraphone-ul de 12 megapixeli a fost conectat la cel mai mare ecran de cinema din lume via HDMI. De aceasta data, handsetul a fost folosit pentru a filma in...

Nu, nu este genul "acela" de film, iar metodele inedite de promovare pentru N8 continua, dupa ce cameraphone-ul de 12 megapixeli a fost conectat la cel mai mare ecran de cinema din lume via HDMI. De aceasta data, handsetul a fost folosit pentru a filma in intregime un scurt metraj, in care joaca actori faimosi precum Pamela Anderson, Charles Dance sau Dev Patel (protagonistul din "Slumdog Millionaire"). Iata ce a iesit:

Captura a fost realizata in intregime in format HD, pe baza lui N8, iar filmul este regizat de catre fratii McHenry. Realizarea peliculei a durat doar 4 zile, filmarile bazandu-se strict pe telefon, fara camere aditionale. Strazile Londrei si cele din St. Albans au fost folosite drept decor, iar povestea filmului se axeaza pe drumul unui navetist catre munca si peripetiile sale.

Rar vedem un telefon cu atat de mult PR in spate, dar cata vreme metodele promotionale subliniaza functii reale ale produsului, nu avem nimic impotriva. Care campanie de advertising este mai originala, oare? Cea Samsung, care a implicat expedierea de avioane de hartie de la zeci de kilometri inaltime, purtand carduri de memorie sau cea a lui N8, bazata pe acest film si cel mai mare ecran cinema din lume?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×